RSS

Új rovat: A legjobb...

írta: argo001 ; 2010.09.01. 17:42

Új rovatot indítunk, hogy ne legyen olyan unalmas az élet, aztán amíg lesz normális hangom ahhoz, hogy megcsináljam a szinkront, addig is el lehessen ütni valamivel az időt. A legjobb... rovatban az fog történni, hogy ti a kommentekben megírjátok, hogy miről fejtsem ki a véleményem. Kezdésként nézzünk egy példát. Valaki azt írja, hogy A legjobb második világháborús FPS.

Szerintem a legjobb második világháborús FPS a Call of Duty játéksorozatnak az első két része. Választani nehéz lenne közülük. Mindkét játék igyekszik a játékos figyelmét maximálisan lekötni, akciódús küldetésekkel találkozhatunk. A grafikus megvalósítás kornak megfelelően kiváló, a hangok szintén elsőosztályúak, a játék szavatosságát pedig hatványozza a beépített multiplayer mód.

A kommentekből kiválogatok majd pár darabot, ami majd A legjobb... rovatban fog szerepelni.

2 hozzászólás :

A bejegyzés trackback címe:

https://bestpcgames.blog.hu/api/trackback/id/tr922264877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása