RSS

eRepublik

írta: argo001 ; 2010.05.18. 21:17

Amíg némileg szünet van a blogon (eléggé megcsappant most az összes statisztika, de össze fogjuk kapni magunkat, ami engem illet: hétfőn voltam érettségizni), addig beszámolok erről az "új" őrületről, ami tulajdonképpen nem is új, csak én fedeztem fel mostanság.

Az eRepublik egy böngészővel játszható online stratégiai játék, ahol élned kell az online mindennapi életet: dolgozni mész, kajálsz, ha baj van, írsz a szociális minimumnak, ha kell, fegyverrel véded a hazád, vagy támadsz ellenségeinkre, újságot olvashatsz/indíthatsz, pártba léphetsz be, ahol akár elnök is lehetsz, szavazhatsz, figyelheted az online forint állását, az online parlament összetételét, egyszóval eszméletlen kis játék. Tapasztalati pontokat kell gyűjtened, amelyeket például a folyamatos munkáért, az edzésekért, vagy a harcokért (avatar feltöltéséért is jár tapasztalati pont) kaphatsz. Minél magasabb szinten vagy, annál több lehetőség nyílik meg a játékban (azt hiszem, párttag a 7. szinttől lehetsz).

Magyarország éppen most élte túl a saját kis válságát, újra kezd összeállni a gazdaság, beindultak a segélyszervezetek, szóval kezdünk kicsit talpraállni. Hogy egy kicsit fényezzem a(z online) hazánkat, Magyarország az eRepublik talán legnagyobb múlttal és tapasztalattal rendelkező országa, anno miénk volt a fél világ. :) A nagy magyar válság ellenére is katonai erőben az első helyen állunk a statisztika szerint. Még mindig.

Nem túl időigényes játék, így ha van kedvetek, bátran csatlakozzatok az eRepublik társaságához!

5 hozzászólás :

A bejegyzés trackback címe:

https://bestpcgames.blog.hu/api/trackback/id/tr612014005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bander95 2010.05.19. 21:20:55

Egész bejön ez a kis cucc remélem belejövök... Bejelölhetlek barátnak?

runaman 2010.05.20. 13:19:49

Hát én már több mint fél éve nyomom. Azért eldurranni nem tud az ember agya. A travian ehhez képest izgalmas volt. Itt minden nap csak ugyan azt nyomja az ember és elunja az életét. Erre tuti ki lehetne találni valami script-et... ugyanis kb olyan mint ha valami kíséreti majmok lennénk akik nyomkodják minden nap ugyan azt egy virtuális lóvéért. Ráadásul még előnyünk sem származik belőle a játékban egyszerűen csak szinteket lépünk mindenféle dologban. Na bumm...

argo001 2010.05.20. 21:25:49

Ja, ha barátnak akartok jelölni, az argohun profilt keressétek. :)
Bár égő, több napot kihagytam, és az életerőmtől kezdve minden lecsökkent. :D

nikohun (törölt) 2010.05.28. 14:37:36

@runaman: Igazad van. először még érdekes a játék de aztán minden nap ugyanazokat a gombokat nyomkodni... hát szar.
süti beállítások módosítása