RSS

2010 első bejegyzése a blogon

írta: argo001 ; 2010.01.01. 15:56

Olyan furcsa lesz a 200x után 201x-eket írni...

Most már "hivatalosan" is itt az újév, ezzel együtt a 2010-es 3. évad a Best PC Gamesen. A következő alany, amit majd január közepén-végén bemutatok, nem annyira jó játék, mint az eddigiek, de igyekszem jó színben feltüntetni. A sorozatban azért fog szerepelni, mert - hasonlóan a Pure Pinballhoz - műfajának jeles képviselője.

A With Us első két adásakor valósággal beáramló pozitív visszajelzéseket nagyon szépen köszönöm/köszönjük! A harmadik adástól kezdve (amit egyelőre nem tudunk, hogy mikor lesz) megpróbálunk kissé kevesebbet figyelni a chat-ablakra - LaLee-val úgy érezzük, ez az egyik fő forrása annak, hogy gyakran eltérünk a témától.

Remélem, 2010 egy olyan év lesz, ahol a Best PC Games egész évben üzemel - nem lenne rossz egy teljes évad. Látogassátok rendszeresen a blogot 2010-ben is!

szólj hozzá :

A bejegyzés trackback címe:

https://bestpcgames.blog.hu/api/trackback/id/tr311637234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása