RSS

Fable: The Lost Chapters

írta: argo001 ; 2009.10.11. 19:44

Pénteken fáradtan hazaérkezem, kint már sötét van, bent meg világos. Leülök a gép elé, és gondolkodóba esem, mivel játsszam. Fable, jó ötlet. Kezdek egy új karaktert, Vazul néven, akit aztán Albion leggonoszabb, legrettegettebb urává avattam. Sajnos igen rövid idő alatt, mindössze 5 óra 31 perc alatt ástam végig magam a fősztorin, ez rettentő kevés. De a játéknak ez az egy hibája van.

Hihetetlen volt újra abban a meseszerű világban járkálni, a kisvárosok közötti ösvényeken éjszaka gyilkolni a banditákat, a temető környékén az élőhalottakat gyilkolni, és a végén az utolsó párbaj... Annyira ellágyult a szívem (ami nem kis teljesítmény tőlem :P), hogy végülis Vazul pihenni ment, elővettem újra a jóságos, ősz karakteremet.

Ezzel csak azt akartam érzékeltetni, hogy nagyon jó játék a Fable, és hogy jogosult arra, hogy a sorozatban szerepeljen. Tudom, készültek már róla játékbemutatók, de hát... ha összeütök egy jobbat, az már nektek is és nekem is megéri, nemigaz? :)

Folyamatban van az élő (vagy a nem-élő-hanem-skype-os) adás szervezése, ha minden jól megy, 2 héten belül leadjuk RockerLalee barátommal, valamint... öö... szóval őt még fűzni kell egy kicsikét.

4 hozzászólás :

A bejegyzés trackback címe:

https://bestpcgames.blog.hu/api/trackback/id/tr881443239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Steve-N 2009.10.13. 18:08:19

@Radiatus69: Egészségedre
(tudom, hogy az egy napiszar féle oldal, csak még szarabb, de nem értem, hogy mi értelme)
Várom már a videót :)

FeEnOoCcHiZ 2009.10.13. 22:44:20

@Steve-N: pedig a PURUTTYA a legnagyobb
meg persze a CITROM

hungamerz · http://hungamerz.blog.hu 2009.10.16. 14:07:18

Bocs az OFF ért:
A hungamerz.blog.hu/ -on kint van a Holnapi adás infoi!! érdemes lesz nézni!!! ;)
u.i.: Küldd már a videóidat!!!!!!!!!!!!!! :)
süti beállítások módosítása