RSS

GTA Vice City Stories

írta: argo001 ; 2009.09.24. 19:29

Biztosan tudjátok, de van a GTA-sorozatnak egy ún. Stories-vonala is, amely PS2-re, illetve PSP-re jelent meg. Ide két játék tartozik: Liberty City Stories és Vice City Stories. Érdekelne a véleményetek: mit gondoltok erről a két játékról? (Fent a Vice City Stories trailere látható.)

Én már játszottam kb. öt percet a VCS-szal, és nagyon kíváncsi lennék rájuk számítógépen. Mind a LCS, mind pedig a VCS több feature-rel rendelkezik, mint az alapjátékok (GTA3, Vice City), kár, hogy nem jelentek meg PC-re.

 

2 hozzászólás :

A bejegyzés trackback címe:

https://bestpcgames.blog.hu/api/trackback/id/tr291404783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hungamerz · http://hungamerz.blog.hu 2009.09.24. 20:15:41

Hello! :D

Van egy Online TV-m!! A neve: HUNGAMERZ
Tetszenek a videóid ezért azt szeretném egm kérdezni hogy enm-e bánnád ha kiraknám őket majd a tv-be hétvégenként 1-et 1-et!! Leadom őket és letörlöm :D!! Illetve lehetne nálam a premiereid stb....

ha tettszik az 5let és ha nem akkor kérlek irj e-mail a : hungamerz@citromail.hu -ra

üdv: matthew95

livestream.com/hungamerz

Crash 2009.09.25. 14:49:44

Üdv,

én végigvittem a gta lcs-t.

Nos az lenne a benyomásom, hogy igazán gta fanoknak való, mert aki pl csak a San Andreas-t meg a iv-et nyomta, annak ezek után nem annyira jönne be.
Bár emlékszem, régen nekem szívfájdító érzés volt az lcs korában, mert nekem nem volt se psp-m, se ps2-őm.
Vagy 100-szor megnéztem a trailer-jét.
Viszont nekem tetszett, az az érdekes benne, hogyvan benne minden, magasvasút, meg az LC kicsit régebbi formában. Pl ahol a GTA3-ban a föld alatt lehetett menni, ott a LCS-ben még építik a portland alattit. Van egy olyan küldetés, hogy ki kell ott robbantani valamit, és egy nagyon hosszú kacskaringós úton kell ott lent menni, vak sötétben, szóval ha kitörik a fényszóró, semmit se látni.
Nem lehet benne repülni, de az a vicces, hogy az egyik küldetésben, ahol egy helikopterből szállnak ki, egy glitchel be el lehet oda menni és beszállni, és még irányítani is lehet.
Úszni ismét nem tud a srác, motorcsónk van benne.
Azért nem rosszak a küldetések, csak sablonos a sztori, és a grafikamániákusok csalódni fognak.
Az tetszett benne, hogy az oszlopok, tárgyak fizikáját végre úgy csinálták, hogy a kocsi ne akadjon fent minden egyes oszlop kitörésénél, és vegye le a kocsi fél életét,hanem olyan Most Wanted módra lendületből ki lehet őket szedni.
Jó viszontlátni Liberty City-t még ebben a formában, meg persze vannak benne motorok. És a csúnyácska grafika ellenére (ez most nem olyan VC-s, tényleg primitív egy kissé) érdekes nézni, hogy a benne lévő buszok, autók, motorok mind ugyanúgy irányíthatók, mikor olyan egyszerűen megrajzoltak, és egyszínűek.
Az egyetlen észrevehető grafikai javulás, a tükröződés, meg talán a nap sugarait jobban visszaverik az objectumok. Fegyverek a megszokottak.

Összegezve az egy tipikus olyan játék, ami a küldetésekért él, nem olyan mint a iv, hogy az ember attól elolvadjon, hogy elmegy a város egyik pontjából a másikra. Elég, ha egyszer kipörgeted. Viszont a 100%-ba nagyon el lehet fáradni, mert miután megcsináltad a sablon feladatokat (csomag,taxi,zsernyák,tűzoltó, örjöngés, ugratás,100csomag) vannak ilyenek, hogy az autóboltnál (ahol a 3-ban a Banshee található) csak vezetni kell különböző autókat és menni velük, youtube-on láttam, de gőzöm nincs valójában mire való és mit kell csinálni, de vagy 10 db 10 perces videó van arról, hogy a srác csak ezt nyomatja (gtamissions) meg egyéb ilyen egyedi unalmas és hosszú dolgok.

A lényeg hogy Salvatore mellett hűségben kiállj mellette a bandaháborún és mindenen át. És személyes jobbkeze mellett a sok közös akció persze barátságot köt.

A gta3-ban meg már csak egy kövér befolyásos triádgyűlölő pacákot ismerünk meg :)

A vcs-ről annyit tudok, hogy vc-ben játszódik a jóóó hangulattal, (a napsugarasabb effektekkel, és még meseszerűen rajzosabb grafikával pláne)
Meg ott is a gyengécske megjelenítéshez képest lehet repülni, úszni, tehát égen földön vízen.
süti beállítások módosítása