RSS

Midtown Madness 2 - újabb videó "pusztít"

írta: argo001 ; 2008.05.16. 20:51

Szomorú dologra lehettek figyelmesek a Rossz PC Juniorok látogatói. Kikerült egy olyan videó, ami a Midtown Madness 2-t kritizálja.
Én a készítővel mélyen nem értek egyet. Ez a játék a maga idejében nagyon jó volt, és szórakoztató. Azt pl. elfelejtette megemlíteni, hogy London mellett még San Franciscót is bejárhatjuk. A rengeteg autóról, pályáról, versenymódról már nem is beszélve. Nem egy NFS-verő csoda, de bőven 80% felett adnék rá.

Új videómat lassan elkezdem, már nagyjából összeállt, mit fogok bemutatni, de köszönöm a segítségeteket. :) Bár nagyon nincs ínyemre, hogy kedvenc városkámat kell majd az ufóknak kitennem, de igyekszem őket valahova messze irányítani (már ha tudom...).

Nekiálltam milliós nagyvárost létrehozni. 4 kerületesre terveztem, már három kerület nagyjából megvan. A városok még annyira be sem indultak, de már 800 ezer lakosnál járok (a 3 kerületet összeadva), szóval úgy néz ki, lesz itt milliós tömeg.

A Sim City kézikönyvét meg kell említenem (sajnos, videóban nem tudom megmutatni, még webkamerám sincsen). Részletgazdag, mindenre kiterjed (nem [csak] olyan tanácsokat látsz benne, mint pl. az irányítás, hanem olyanokat, amely - még ha SC4 veterán is vagy - eligazíthat). A kézikönyv ráadásul egész jól néz ki (mint a borító), és nagyon finom szaga van (nálam ez is egy szempont :P).

Nos, hogy némileg enyhítsek kíváncsiságotokon, a Sim City 4 videóm után a GTA Vice City következik majd - nem egy gyalázó videó jelent meg már róla, be kell bizonyítanom, hogy ez minden idők egyik leghangulatosabb játéka!

2 hozzászólás :

A bejegyzés trackback címe:

https://bestpcgames.blog.hu/api/trackback/id/tr50473063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

normanix 2008.05.17. 07:39:26

azt mondanám ötletnek hogy a katasztrófákat egy külön kisvárosban csináld meg

Theobald (törölt) 2008.05.17. 08:15:30

Alig várom már.

Tényleg amúgy a Vice City nagyon jó játék!
Aki lehordja az megérdemli, hogy az életébe CSAK sz*r játékokkal játszon!
süti beállítások módosítása