RSS

Létrejött az oldal

írta: argo001 ; 2007.11.24. 21:55

Minden kedves Látogatót sok szeretettel köszöntök a blogomon. Én argo001 vagyok, ezt a blogot pedig azért csináltam, hogy bemutassam nektek a 2000. év környékének legsikeresebb, legjobb, legértékesebb játékait (amelyek manapság nevetséges áron beszerezhetőek, így bíztatok mindenkit, hogy amit ezen oldalon bemutatok, feltétlen szerezzétek be!). Az első áldozatom a Grand Theft Auto 3 lesz, de máris felmerült egy problémám:

Az Ace mega codecs pakkal veszem föl a videót úgy, hogy ne csíkozódjon (K-Lite-tal csíkozódik). A Movie Makernél csak K-Lite-tal tudom összerakni, csak úgy jeleníti meg a videót a kis fekete munkalapon (remélem érthető, melyikre gondolok), viszont kimenteni megint csak Ace mega codecs pakkal tudom, mert K-Lite-nál fagy. Nincs valami megoldás erre? Nem létezik-e valamilyen egyszerű videoszerkesztő program?

Segítségeteket előre is köszönöm, a videót nem tudom mikor rakom fel... Valószínű, ha már le volt tesztelve.

2 hozzászólás :

A bejegyzés trackback címe:

https://bestpcgames.blog.hu/api/trackback/id/tr54240708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wantoo · http://gtaplace.hu 2007.11.24. 23:47:59

Sajnos ehhez a kodekes cumóhoz nem nagyon értek :( De szeretnék sok szerencsét kívánni a blogodhoz. Maga az ötlet nagyon tetszik és az első téma is közel áll hozzám :D

argo001 2007.11.25. 09:51:36

Köszönöm. Kitoltam a programokkal, és úgy néz ki, eddig van eredménye.
süti beállítások módosítása