RSS

Az évadon innen, és túl

írta: argo001 ; 2010.08.21. 19:02

Úgy gondolom, korrekt, ha készítek számotokra egy kis tájékoztatót, mi várható a 3. évad hátralevő részében.

- Sajnos eddig borzalmasan kevés videót készítettünk. Ennek megvannak a maga különböző okai, és mivel ősztől várhatóan még kevesebb ráfordítható időnk lesz, valószínűleg ez a helyzet csak nagyon kis mennyiségben változhat. Sosem voltam a futószalagon való gyártás híve, inkább készítek ritkábban, de minőségi videókat. Higgyétek el, jobban jártok vele.

- A megígért Fable videócsokrom után (több videót tervezek) teszek egy látogatást "vissza az időben." Anno a Juniorokon írták, csinálhatnék egy folytatást a Simses videómhoz. Némi töprengés után azt mondom, ez egy jó ötlet. Vicces dolog engem összeereszteni a Sims-szel. Aztán vannak még távolabbi terveim: Call of Duty-k, Need for Speed-ek, de minden idővel.

- Az évadzárás után talán elképzelhető (szóhasználat ismét rulez) egy kis szerkesztőségbeli változás. Ugyan egyelőre úgy néz ki, a szerkesztőség a személyek szempontjából változatlan marad, ám a "munkakörünkben" némi változás léphet fel. Elképzelhető, hogy egy időre a háttérbe vonulok. Ez persze nem jelenti azt, hogy bezárom a blogot, vagy itt hagyom, egyszerűen csak nem én leszek a legfőbb hangadó az oldalon. Valószínű, hogy a stafétabotot a kollega fogja átvenni. Ez egyelőre nagyon képlékeny dolog, úgyhogy ezt a dolgot ne vegyétek 100%-ra, viszont mint lehetőség, benne van a pakliban.

- A kollega saját terveiről majd beszámol ő, ha nagyon akar.

- A hátteret nem valószínű, hogy le fogom cserélni. Remekül mutat, jó dögös, szerintem ez maradhat még. Mit gondoltok?

1 hozzászólás :

A bejegyzés trackback címe:

https://bestpcgames.blog.hu/api/trackback/id/tr642237676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bander95 2010.08.23. 23:39:42

A Fable bemutatót már nagyon várom, már fel is raktam újra, most jön az első harc jack-el valamint Mitch-től is már nagyon kíváncsi lennék egy videóra! Ja, és a design még maradhat szerintem jól néz ki
süti beállítások módosítása