RSS

Aljas tolvajok járják Azeroth földjét

írta: argo001 ; 2010.08.14. 00:15

A minap Tanaris kietlen tájain vágtattam át, amikor is egy figura rámírt, nevezetesen, hogy meghívtak a Cataclysm bétára. Ehhez meg kellett volna adnom a battle.net-es mailcímemet, és a jelszavamat...

Elég szomorú dolog, hogy több ember ilyen dolgokkal próbálkozik. Gondoltam, közzéteszem itt, hátha közvetve megóvom valakinek a karakterét az ellopástól. A tegnap általam tapasztalt jelenség, illetve a fickó, aki írogat (Blizzarv, Blizzarg és a többi...) a Bloodscalp szerverre "érvényes", nem tudom, más szerveren felbukkan-e ez a figura.

1 hozzászólás :

A bejegyzés trackback címe:

https://bestpcgames.blog.hu/api/trackback/id/tr382220530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

arannti 2010.08.16. 08:05:11

Steamnál is ez van. mondják hogy steamnak szülinapja van és be kéne írnod a jelszavad és a ID-t,de ilyen nagyon rossz oldal csak annyi hogy fekete hátérben ki van írva steam bursday.De ami dőntö oka hogy kissé volt írva az eredeti oldalon hogy lenne egyáltalán valami ünnep.
süti beállítások módosítása