RSS

Az interjú alanya: Mitch

írta: argo001 ; 2010.01.22. 12:12

Készítettem egy kis interjút új szerkesztőtársammal, Mitch-csel, reméljük, ezáltal jobban megismerhetitek őt! Az interjú elolvasásáért kattints a tovább gombra!

 

Argo001: Szia Mitch! Mindenekelőtt sok szeretettel köszöntelek téged a Best PC Games sorozatnál, mint szerkesztő! Az olvasók/nézők bizonyára nagyon kíváncsiak, mégis kicsoda az új tag?
Mitch: Én is köszöntöm a kedves olvasókat és nézőket. Amit érdemes rólam tudni, hogy kicsi korom óta magával ragadott az informatika és játékok varázsa. Ez az old school 90’-es évekre tehető. Azóta kisebb-nagyobb kihagyásokkal aktívan játszom. Most speicel pangás volt az utóbbi időben a tanulmányaim miatt, de hála neked most visszatérhetek a régi jó öreg tesztelős mókához…
 
Argo001: Mikor gondoltál először arra, hogy tagja lennél egy ilyen jellegű projektnek, és honnan jött ez az ötlet?
Mitch: Mindig is nagy PC újság gyűjtő voltam. Neveket természetesen, nem említek. J A mellékletekhez adott CD-ken található bemutatók inspiráltak arra, hogy a jövőben egy ilyen projekt részese lehessek.
 
Argo001: Ezen a sorozaton kívül figyelemmel követsz más bemutató sorozatokat? Van-e személyes kedvenced?
Mitch: Őszintén szólva nem nagyon figyeltem más sorozatokat. De,egy személyes kedvencem van… Az Encsánted Gárden bemutatója… Örök kedvenc marad. J
 
Argo001: Vessünk egy pillantást a kedvenc játékokra! Van-e neked ilyen, és ha igen, melyik az?
Mitch: Ez egy nagyon jó kérdés. De a válasz egyszerű, az Unreal Tournament. Szeretem, mert elég jól tolom a mai napig is…néha-néha előszedem. Ezen kívül pedig a GTA sorozat is nagy kedvencem. Részeket külön nem emelnék ki, mindegyik rész más miatt mondható kedvencnek.
 
Argo001: Milyen játékkategóriával szeretsz szívesen játszani, és melyek azok, amelyeket kerülöd?
Mitch: FPS, ez természetes… Szintén kiskorom óta ezekkel szeretek a leginkább játszani. Amiket kerülök azok szerepjátékok és az ehhez hasonló fantáziavilágos cuccok. Azokat nem nagyon kedvelem. Bár, lehet,hogy eddig rosszul közelítettem feléjük. Talán ez a projekt megváltoztatja majd a nézetem a fantasy világ iránt.
 
Argo001: Mivel foglalkozol a szabadidődben, mi a kedvenc időtöltésed?
Mitch: szabadidőmben aktívan zenélek. Egy budapesti metalcore/deathcore zenekar a Buried by Embrace énekese vagyok. Hamarosan megjelenik az első demo anyagunk is. Talán mire a riportot olvassátok, már készen is lesz… Ezenkívül pedig igyekszem minél több időt eltölteni a kedvesemmel. J
 
Argo001: És végezetül: én már tudom, de az olvasók bizonyára kíváncsiak arra: milyen szerepkört fogsz betölteni a Best PC Gamesnél?
Mitch: Mint teljes értékű szerkesztő fogok tevékenykedni a sorozatban. Ugye, Argo, az nem titok, hogy újfajta megközelítésekből és részletesebben próbáljuk a következő játékokat bemutatni. A cél, hogy minél több ember megszeresse a játékokat és kedvet kapjon hozzá,hogy kipróbálják őket.
 
Argo001: Köszönöm az interjút!
Mitch: Én pedig köszönöm a lehetőséget!

 

5 hozzászólás :

A bejegyzés trackback címe:

https://bestpcgames.blog.hu/api/trackback/id/tr141692448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

[R]-a-m-p-a-g-[E] · http://www.wallbangrampage.blog.hu 2010.01.23. 09:13:57

Csá !
Nézz fel:
www.nyeremenyjatek-cs.mlap.hu -ra
Counter Strike 1.6 szerverre
ingyen admint lehet nyerni !
Köszi
Csá

bander95 2010.01.26. 20:36:15

egy kérdés: Mitch minden videóban fog szerepelni esetleg lesznek külön videóitok is vagy talán teszteket fog írni?

Mitch03 2010.01.27. 15:32:45

Kérdésedre válaszolva Bander95,a legtöbb videóban ezentúl fogok szerepelni.Később pedig saját videóim is lesznek...Tesztírásról eddig még nem nagyon esett közöttünk szó,de a régebbi old school vonalról szívesen írok cikkeket,ha lesz rá igény...

argo001 2010.01.27. 17:47:18

Nyilván, ha igény lesz rá, szívesen bemutatunk nagyon régi játékokat a PC őskorából!
süti beállítások módosítása