RSS

Fejlemények

írta: argo001 ; 2009.12.29. 00:21

Emlékeztek még a Sands of Time bemutató videóimra? Azokat 07-08 fordulóján készítettem. Ez nálam téli hagyomány: karácsony környékén mindig előveszem valamelyik Prince of Persia epizódot, és ez idén a Warrior Within lett. Annyira elvarázsolt a látványvilága, a története, a hangok, az egészen látványos harc, hogy valószínűleg bemutatom, igaz, nem a közeljövőben.

Más: egyik nagy haverommal beszélgettem a sorozatról, és felvetődött az ötlet, hogy egyszer majd összehozunk egy közös videót. Félreértés ne essék: ez nem a Lalee-féle közös adás (ami 2010-re marad, de legalább már el tudjuk készíteni), hanem valami új projekt. A közös adás is tuti meglesz, már csináltunk egy próbát, de még egy-két problémát muszáj elhárítani, csak ezek után lehet esedékes a dolog.

 

szólj hozzá :

A bejegyzés trackback címe:

https://bestpcgames.blog.hu/api/trackback/id/tr251629594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása