RSS

Youtube fail

írta: argo001 ; 2009.08.22. 11:46

A youtube átka engem is elért. Sokan panaszkodnak az oldalra, és most a Best PC Games is áldozatul esett...

Feltöltöm az új videót. Mennék ellenőrizni, minden okés-e. Erre...

A drága aranyos youtube szépen elnémította a videót, mindenféle baromságra hivatkozva. Nem tudom, az a körülbelül másfél perces zenei aláfestés mennyire szabálysértő, ám legyen. A szomorú az, hogy nem ez az első videóm, amit szabotáltak: a Football Generation-ös poénvideómban sincsen hang YT jóvoltából, az Amerikai pités videómat pedig ki se engedték rakni... Úgy gondolom, itt az ideje a költözésnek is: megyek az indavideóra.

A régebbi videókat - hacsak nincsen valami új megcsonkítás - meghagyom a Youtube-on, ezzel együtt természetesen a profilomat. Ki tudja, biztos fogok még videót feltölteni oda (F1-es dolgokat mindenképp).

Edit: mivel indavideón nincsen limit, bármilyen hosszúságú videót feltölthetnék, én azonban úgy gondolom, megmaradok a 10 perces kereteken belül. Szerintem baromira unalmas 20-25 percet ülni egy játékbemutatón, legyen akármilyen jó a videó.

szólj hozzá :

A bejegyzés trackback címe:

https://bestpcgames.blog.hu/api/trackback/id/tr791330456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása